Novinky

podpis-rezervacnej-zmluvy

Podpisujete Rezervačnú zmluvu?

Blížiaci sa podpis takejto zmluvy vás pre nadšenie z objavenia tej správnej nehnuteľnosti alebo kupujúceho môže obrať o opatrnosť. Už dávno totiž neplatí pravidlo dobrej zmluvy bez kontroly.

Ako však zabezpečiť právne správnu rezervačnú zmluvu? Vždy platí pravidlo, že zmluvu musí pripraviť odborník. Internet je plný skvelých zmlúv, avšak nikto vám nezaručí, že sú naozaj správne a zodpovedajú aktuálnej legislatíve. V našej realitnej kancelárii RAJA sa môžete spoľahnúť, že všetky náležitosti rezervačnej zmluvy budú v poriadku a aktuálne.

To, či si zvolíte na prípravu rezervačnej zmluvy advokátsku alebo realitnú kanceláriu je na vašom rozhodnutí. Na čo by ste však nemali zabúdať je to, že realitný maklér vám vie naozaj veľmi podrobne vysvetliť jednotlivé kroky, ktoré sú uvedené v rezervačnej zmluve, s čím napríklad advokátska kancelária môže mať problém. Je to spôsobené tým, že realitná kancelária uzatvára výhradne a nepomerne viac realitných obchodov, ako bežná advokátska kancelária. Voľba je na vás.

My vám s vašim realitným obchodom radi pomôžeme od začiatku až do úspešného konca. A je jedno, či nehnuteľnosť predávate alebo kupujete. Sme tu pre vás v každej situácii.